Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε σε περίπτωση ελαττωματικού ή λαθος προϊόντος αφού προηγουμένως επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο (+30) 2313-252092.

Αλλαγές/επιστροφές προιόντων δε γίνονται σε περίοδο εκπτώσεων ή προσφορών και τα μαγιό δε συνοδεύονται από συσκευασία αδιάβροχο τσαντάκι Chic Mess

Σε περίπτωση αλλαγής, σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε περίπτωση όμως που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της Chic Mess, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Για την πραγματοποίηση της αλλαγής/επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), να μην δείχνει σημάδια χρήσης και να περιέχει όλα τα απαραίτητα παραστατικά που είχε πριν την αποστολή του. Μετά τον έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος θα προχωρήσουμε στην αλλαγή.

 Για αντικατάσταση προϊόντων που δεν δύναται να σας προσφέρει η Chic Mess (λ.χ. λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων), θα πρέπει να επιστέψετε το προϊόν και να πραγματοποιήσετε μία νέα παραγγελία με τα προϊόντα της προτίμησης σας .

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα υλοποιηθεί μέσα σε διάστημα 8 ημερών. Έχετε την επιλογή είτε επιστροφής χρημάτων σε λογαριασμό τραπέζης είτε πίστωσης της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε, προκειμένου να την αξιοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας.

Διευκρινίζουμε ότι:

• Για λόγους υγιεινής η Chic Mess δεν δέχεται αλλαγές σε  μαγιό, κορμάκια, καλσόν και σκουλαρίκια.

• Παρακαλούμε για τα ειδικότερα να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική επιστροφών μας.