Η Εταιρεία

Η εταιρία Chic Mess με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης, γεννήθηκε ως ιδέα και μετετράπη σε δημιουργία τον χειμώνα του 2015 διανύοντας έως τώρα 5 χρόνια στον χώρο της μόδας. 

Βασίζεται σε μια τεχνογνωσία 52 ετών αποτελώντας την νεότερη σειρά ρούχων μιας οικογενειακής βιοτεχνίας, που γενιά με γενιά έπαιρνε την εμπειρία και την μετέτρεπε σε καινοτομία τοποθετώντας την πάντα ένα βήμα μπροστά από την μόδα, μπαίνοντας μ΄ αυτό τον τρόπο δυναμικά στο χώρο του ενδύματος. 

Από την ημέρα της δημιουργίας της από την  Γεωργία Ντάτου, μιας  ανερχόμενης  φιλόδοξης  γραφίστριας  με όραμα , τα ρούχα Chic Mess έχουν αποτυπώσει τη φαντασία και τον πειραματισμό μας σε μια ποικιλία υφασμάτων και μοναδικών μοτίβων! 

Η μεγάλη αυτή κληρονομιά φιλοξενήθηκε σε πολλά σπίτια και πέρασε από πολλές δοκιμασίες. Παρόλα αυτά παραμένει όμως ζωντανή και συνεχίζει να κοιτάζει μπροστά σε μια χώρα με αρκετές δυσκολίες και μεγάλο ανταγωνισμό. Στην εταιρία μας η ακόρεστη δίψα για δημιουργία και η προσπάθεια για διάκριση  δεν σταματάει ποτέ καθώς είναι ο πρωταρχικός πυλώνας των αρχών μας. 

Οι συλλογές μας, που σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα, έχουν χαρακτηριστικό ύφος που προσδίδει κομψότητα και αναδεικνύει τη θηλυκότητα. Διαθέτουμε μια ευρεία επιλογή ενδυμάτων ανάμεσα σε μαγιό, κολάν, μπλούζες, πουκάμισα και φούστες τα οποία είναι κατασκευασμένα με γνώμονα την ανάδειξη του σώματός σας ! Δίνοντας έτσι έμφαση στις λεπτομέρειες και στα ιδιαίτερα σχέδια δημιουργούμε ρούχα που χαρίζουν ένα διαφορετικό στυλ. 

Το βάφτισμα του brand έλαβε χώρα στο event του καταστήματος Fashion by Ioanna Vlachou όπου ο καταναλωτής ήρθε σε πρώτη επαφή με τα ενδύματα μας  δείχνοντας τον θαυμασμό και την εμπιστοσύνη του. Το αντίκτυπο στο κοινό, μάς τροφοδότησε με όρεξη για ακόμη πιο καινοτόμες ιδέες και  πρωτότυπα μοτίβα ,δίνοντας στα σχέδια  της  φαντασίας  μας  ‘σάρκα και οστά’ . 

Η πρώτη εμφάνιση σε εμπορική έκθεση δεν άργησε να ακολουθήσει όταν μόλις τον Ιανουάριο του 2016 η CHIC MESS συμμετείχε στο Athens Fashion Trade Show στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα διαθέτοντας προς δειγματισμό την ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή συλλογή της. 

Κερδίζοντας ήδη μια αναγνωρίσιμη θέση και διατηρώντας τη συνεχή ανάπτυξή της, η εταιρία Chic Mess έχει σχηματίσει ένα δίκτυο 48 καταστημάτων λιανικής (Boutique) στην Ελλάδα και άλλων 6 εκτός συνόρων. Μια τόσο άμεση ανταπόκριση μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα καταδεικνύει την αποδοχή των καταναλωτών και την σημαντική θέση που κατέλαβε στο νεανικό-ιδιαίτερο ένδυμα. 

Η εταιρία Chic Mess έχει πλέον πανελλαδική αναγνωρισιμότητα!

Ο κατάλογος των καινοτομιών της είναι μακρύς, προσφέροντας ένα όραμα για το μέλλον της casual κουλτούρας  και του urban στυλ, μέσω των πρωτοπόρων της σχεδίων.

 Άνθρωποι από το χώρο του θεάματος με δικό τους προσωπικό στυλ και άποψη στον τομέα της μόδας όπως η Μαρία Κορινθίου, η Άντα Λιβυτσάνου, η Ευγενεία Σαμαρά, η Θωμαής Απέργη, ο Παντελής Καναράκης μας ξεχώρισαν δείχνοντας την στήριξη τους.

Το 2016 η συνεργασία μας με την γνωστή ηθοποιό Πηνελόπη Πλάκα εκτόξευσε την καλοκαιρινή μας συλλογή!                        

Στη συνέχεια, η συνεργασία μας με την Toybox by Christina άφησε το δικό της στίγμα στην ανοιξιάτικη μας συλλογή!    

Με την νέα συλλογή SS2017 έγινε το πρώτο βήμα για την είσοδο στους τομείς της παιδικής και ανδρικής ένδυσης. Σας υποσχόμαστε, λοιπόν, μεγάλη και δημιουργική προσπάθεια για το μέλλον με πολλές εκπλήξεις!