Τρόποι Αποστολής

Παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά με ΕΛΤΑ courier και TNT Express σε όλη την Ελλάδα, εφόσον έχουν καταχωρηθεί και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα.

Στην Κύπρο οι παραγγελίες αποστέλλονται με EMS μέσω των Ελτα courier.

Στο εξωτερικό οι παραγγελίες μπορούν να σταλούν με  SPM ή με απλό ταχυδρομείο ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη (υπάρχει διαφορά στο ποσό των μεταφορικών)

Οι διάθεσιμοι τρόποι αποστολής, καθώς και τα χαρακτηριστικά τους, καθορίζονται ως εξής:

με ELTA Courier:
        Παράδοση εντός 4-10 εργάσιμων ημερών
        ΄Εξοδα αποστολής 3,5€ (δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 35€)
        Έξοδα Αντικαταβολής (εάν επιλεγεί σαν τρόπος πληρωμής) 1,5€

*Για τις περιοχές της Αθήνας και της Κρήτης υπάρχουν μεγαλύτερες καθυστερήσεις που ξεπερνούν τις κατά κανόνα εκτιμώμενες ημερομηνίες παράδοσης των δεμάτων

με ΤΝΤ Express:
        Παράδοση εντός εντός  1-2 εργάσιμων ημερών
        'Εξοδα αποστολής 6€ (δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 150€)
        Έξοδα Αντικαταβολής (εάν επιλεγεί σαν τρόπος πληρωμής) 10€ .


Η παραγωγή μας είναι Ελληνική και πολλά από τα κομμάτια της συλλογής μας μπορεί να μην είναι άμεσα διαθέσιμα, τα δημιουργούμε εξ όλοκλήρου για εσάς. Γιαυτό και η παραγγελία σας, ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμη ώστε να αποσταλεί αυθημερόν.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο  θα ενημερωθείτε άμεσα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης (1-7 ημέρες). 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποσταλεί η παραγγελία σας θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε για να μπορούμε σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παράδοση της παραγγελίας σας.