ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ "TNT EXPRESS" , ΣΕ 1-2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τρόποι Αποστολής

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Λόγω της ιδιαίτερης περιόδου που διανύουμε και της αδυναμίας απόκρισης των εταιρειών ταχυμεταφορών και της ELTA COURIER με την οποία συνεργαζόμαστε, οι παραδόσεις των προϊόντων μας θα πραγματοποιούνται μέσω της TNT EXPRESS, μέχρι νεωτέρας. Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή της παραγγελίας, ενώ πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις των μεταφορικών μπορείτε να βρείτε στην καρτέλα "ΠΛΗΡΩΜΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ", σε οποιοδήποτε προϊόν σας ενδιαφέρει.

Παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά με ΕΛΤΑ courier σε όλη την Ελλάδα, εφόσον έχουν καταχωρηθεί και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα.

Στην Κύπρο οι παραγγελίες αποστέλλονται με EMS μέσω των Ελτα courier.

Στο εξωτερικό οι παραγγελίες μπορούν να σταλούν με  SPM ή με απλό ταχυδρομείο ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη (υπάρχει διαφορά στο ποσό των μεταφορικών)

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών, καθορίζεται από τα ELTA Courier, συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες. 

Η παραγωγή μας όμως είναι Ελληνική και πολλά από τα κομμάτια της συλλογής μας μπορεί να μην είναι άμεσα διαθέσιμα, τα δημιουργούμε εξ όλοκλήρου για εσάς. Γιαυτό και η παραγγελία σας, ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμη ώστε να αποσταλεί αυθημερόν.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο  θα ενημερωθείτε άμεσα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης (1-7 ημέρες). 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποσταλεί η παραγγελία σας θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε για να μπορούμε σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παράδοση της παραγγελίας σας.